Nyheder fra december 2023

Her kan du se de seneste nyheder fra Lokaleportalen.

  • 2024: Trends, som udlejere skal kende til når de markedsfører deres ejendom 2024: Trends, som udlejere skal kende til når de markedsfører deres ejendom 29. december 2023

    For aktører i det europæiske marked for erhvervsejendomme, særligt udlejere af butikslokaler, er det essentielt at forstå de centrale tendenser på markedet. Dette indebærer en analyse af økonomiske bevægelser, digital teknologis rolle, overholdelse af regler, bæredygtighedsaspekter i erhvervsbyggeri, samt detailhandlens forvandling som følge af kulturelle ændringer, lejernes forventninger og evnen til at tilpasse sig skiftende markedsbetingelser.

    Læs mere
  • Smart offices omdefinerer kontordesign i Europa Smart offices omdefinerer kontordesign i Europa 22. december 2023

    Konceptet med smart offices er ved at omforme kontordesign sover hele Europa. Denne forandring strækker sig ud over blot æstetik, idet den fokuserer på, hvordan teknologi kan gøre arbejdspladser mere funktionelle og effektive.

    Læs mere
  • Nye trends inden for kontorindretning Nye trends inden for kontorindretning 11. december 2023

    I takt med at grænserne mellem hjem og kontor udviskes, integrerer arbejdspladser funktioner, der understøtter behovene hos fjern- og hybridmedarbejdere. En sådan tilpasning er introduktionen af telefonbokse og private kabiner.

    Læs mere